اطلاعیه فروشگاه

این سایت با هدف کمک به ترویج و گسترش علوم مختلف ایجاد شده است،امیدواریم بتوانیم نیاز بازدیدکنندگان محترم را با کمترین هزینه و بهترین کیفیت پاسخگو باشیم.

دانلود پاورپوینت بسته بندي گوشت

دانلود پاورپوینت   بسته بندي گوشت   گوشت اصطلاح گوشت اساساً به عضله اسکلتی و چربی چسبیده بدست آمده از حیوانات تازه ذبح شده اشاره دارد . اگرچه سایر بخشها شامل اندامهای درونی برای مصرف انشان مفید هستند ، همچنین به عنوان گوشت مورد بررسی قرار میگیرند. صرفنظر از عضله اسکلتی گوشت شامل عضله های قلب عضله های صاف ملحال ، غدد لنفاوی ، اپیدرمیز،روده ها میباشد.  بافت عضله شامل 75% رطوبت ، 22% مایع نیتروژنی ، چربی 15.2% مواد معدن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت افزودني هاي غذايي

دانلود پاورپوینت   افزودني هاي غذايي   افزودني هاي غذايي براي اهداف غذايي خاص: مقدمه در سالهاي اخير، همه مردم در جهان ((توسعه يافته)) بطور فزاينده اي نسبت به مسائل سلامتي مربوط به مواد   غذايي آگاه شده اند. اين امر تا حدودي به خاطر دانش افزوده ايجاد شده توسط تحقيقات كلينيكي و تا اندازه اي بخاطر   انتشار اين اطلاعات و اعمال نفوذ سازماندهي شده توسط گروههاي محيطي و سود ويژه مي باشد. بعنوان مثال از ايزو   در ح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

دانلود پاورپوینت   استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک  بر روی مخمر و درصنایع غذایی   اثر فشار ايزو استاتيك بالا برفعاليتهاي متابوليكي و ريخت شناسي مخمر (Saccharomyces cerevisiae)     چكيده   استفاده از فشار ايزو استاتيك بالا در تحقيقات بيولوژيك و مواد غذائي در دهه اخير مورد توجه زيادي قرار گرفته است.   در اين پژوهش به منظور بررسي اثر فشار ايزو استاتيك بر فعاليت متابوليكي مخمر ابتدا سويه خالص تجارتي مخمر   Saccharomyces cerevisiae را به مدت 5،1 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی (ماءالشعیر)

دانلود پاورپوینت   نوشیدنی های غیر الکلی (ماءالشعیر)   مقدمه : همانطور که می دانیم ابتدایی ترین و ساده ترین نوشیدنی مصرفی در بین عموم مردم دنیا آب است،  ممکن است این دلیل ( ایجاد تنوع در طعم آب ) یکی از دلایل به وجود آمدن نوشیدنی ها ذکر شده باشد .  نوشیدنی غیر الکلی  نوشیدنی است که الکل جزء محتویات آن نیست . نوشابه های مخلوط غیر الکلی شامل پانچ ها ، بعضی از کوکتل ها و ... می باشند .  این نوشابه ها کمتر از نیم درصد& ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

دانلود پاورپوینت  نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع   روشهای نگهداری مواد غذایی   الف)روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. ب)روشهای شیمیایی     اشعه دهی(Irradiation ) اشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود. اشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گام ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

دانلود پاورپوینت نحوه نگهداري مواد غذايي

دانلود پاورپوینت   نحوه نگهداري مواد  غذايي   مقدمه اگرچه نگهداری مواد غذایی یک دانش روز است و روش ‌های علمی‌ متعددی برای حفظ کیفیت و سلامت غذا وجود دارد که در تمام دنیا هم مورد استفاده قرار می ‌گیرد، اما این یک امر مسلم است كه مصرف غذای تازه، سالم ‌تر از مصرف غذایی است که مدت ‌ها قبل تهیه شده و در یخچال یا فریزر نگهداری شده است.   به دلیل تحولاتی که در سال‌های اخیر در نحوه زندگی رخ داده(تحولاتی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت مسموميت ها

دانلود پاورپوینت مسموميت ها   مقدمه گاهی اوقات چيزهايي که در ظاهر بسیار خوشمزه و هوس انگیز هستند، ممکن است واقعاً برایتان بد و خطرآفرین شوند. بله، حتی جذابترین و خوشایندترین غذاها هم ممکن است باعث مسمومیتتان شود. و اغلب افراد اين مسئله را نميدانند.   برای جلوگیری از مشکلات گوارشی، ببینید چه چيزهايي برای شما خطرآفرین هستند و ممکن است مسمومتان کنند و راه های مقابله با مسمومیت را یاد بگیرید.   سم: به ماده اي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت كاربرد بيوتكنولوژي در صنايع غذايي

دانلود پاورپوینت  كاربرد بيوتكنولوژي در صنايع غذايي   استفاده از سلول هاى زنده يا قسمتى از آنها، به منظور توليد يا اصلاح محصولات غذايى يا مواد افزودنى به غذا به معنى بيوتكنولوژى غذايى است.از ديدگاه ديگر مى توان كاربرد بيوتكنولوژى در صنايع غذايى را به دو بخش كاربرد بيوتكنولوژى سنتى و كاربرد بيوتكنولوژى مدرن تقسيم كرد. در كاربرد بيوتكنولوژى سنتى در صنايع غذايى، از فناورى تخمير براى تغيير مواد خام غذايى تخميرى شامل پنير، ماست، خمير نان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

دانلود پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

دانلود پاورپوینت   فرایند تولید سوسیس و کالباس   ساخت انواع سوسیس در ایران: تولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت   قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان   داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب   در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها

دانلود پاورپوینت   پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها   مقدمه     اصطلاح "پروبیوتیک ها" برای نخستین بار از سوی lilley و still well (1965) به معنای مواد محرک رشد دیگر میکروارگانیسم ها مطرح گردید. مفهوم این اصطلاح پیوسته در حال بررسی بوده که در نهایت به یک عامل میکروبی زیست پذیر محدود شده که با استفاده برای انسان یا حیوان اثرات مفیدی بر میزبان از طریق بهبود موازنه میکروفلور طبیعی نشان می دهد. بر مبنای این مفهوم عباراتی دیگر نظیر با ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت کاربرد آنزیم ها در نانوایی

دانلود پاورپوینت   کاربرد آنزیم ها در نانوایی   مقدمه تعریف نان :   نان به محصولی گفته می شود که از پختن خمیر تخمیر یافته آرد گندم بدست می آید و عامل ور آمدن خمیر آن ،   مخمر نان یعنی ساکارومیسس سروزیه cerevisiae saccharomyces می باشدو نانی که عامل ورآمدن     خمیر آن معلول مواد شیمیایی باشد را نمی توان نان بهداشتی مورد نظر به حساب آورد .   رایجترین افزودنی شیمیایی   مصرفی در تولید نان ، بی کربن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت غذاهاي عملگر

دانلود پاورپوینت   غذاهاي عملگر فهرست عناوين ارزشهاي تغذيه‌اي مقابه با بيماريها تنوع محصولي بسته‌بندي و ماندگاري محصول روشهاي عرضه به بازار فرهنگ سازي       ارزشهاي تغذيه‌اي لوبياي سويا با تمام كوچكي‌اش ”گنجينه‌“ ايست از ارزشها و پتانسيلهاي بالقوه غذايي كه توجه معتبرترين مراكز و محافل علمي تخصصي دنيا را به خود جلب نموده است.   •پروتئين سويا، شاخص ترين پروتئ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن( اثر ph و نمک )

دانلود پاورپوینت   صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن( اثر ph و نمک )   صمغ ها صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی  بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند.   صمغ های ترشحی صمغ های جلبکی صمغ های دانه ای  صمغ های میکروبی  مشتقات نشاسته و سلولز   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت مخمرها

دانلود پاورپوینت   مخمرها   مخمر چیست؟ •خمير مايه يا مخمر يك قارچ ميكروسكوپي است . در طبيعت در همه جا يافت ميشود و قادرست قندها را به الكل و گاز دي اكسيد كربن و تركيبات معطر تبديل كند. مخمر شرايط اسيدي را براي تخمير ترجيح مي دهد و پ-هاشن بين 4 الي 6 براي فعاليت آن ايده آل است. در خارج از محدوده مذكور ، فعاليت مخمر به مقدار قابل ملاحظه اي كاهش مي يابد . مواد نگهدارنده مانند تركيبات بازدارنده رشد كپك به قدرت مخمر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت شربت های قندی

دانلود پاورپوینت  شربت های قندی   تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند .   شربت خرما خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت .       شربت یاکون   اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان
تعداد صفحه(4):